Officials til stævner og forældrehjælp generelt

 

I Esbjerg Svømmeklub har vi altid brug for hjælp til f. eks afholdelse af stævner, officials, planlægning af stævner og meget mere. 

På denne side kan du få dig et overblik over hvilke former for hjælp vi har brug for, og en beskrivelse af hvad de forskellige opgaver går ud på. 

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os på klubhus@esbjergsk.dk og så skal vi nok guide dig videre til rette person. 

 

Officialhjælp til stævner og uddannelse hertil

For at kunne afholde stævner kræver det en masse hænder for at stævnet kan arrangeres. Den typiske hjælp til stævner er officials delen, som er en slags dommere. Du kan f. eks være starter, tidtager, overdommer, vendedommer osv. Disse tjanser kræver at man først tager en uddannelse før man kan stå som official til et stævne. Uddannelsen sørger for at man bliver sat godt ind i den pågældende rolle, og de svømmeregler man skal følge. 

 

i dette link kan du finde en beskrivelse af hvad det vil sige at være official og hvordan du tilmelder dig de enkelte moduler/uddannelser.

https://esbjergsk.dk/zakobo/upload/filemanager/Filer/OFFICIALUDDANNELSE_3.docx

 

I dette link kan du finde en mere detaljeret oversigt over hvilke opgaver der er ifm. hjemmebanestævner for at det kan lade sig gøre at afholde stævnerne. 

https://esbjergsk.dk/zakobo/upload/filemanager/Opgaver_som_frivillig.docx

 

Holdleder til stævner

Når vi deltager til stævner, specielt weekend stævner har vi ofte brug for en holdleder der kan tage med. Holdlederens rolle er lidt som en altmulig mand/kvinde der skal hjælpe med de forskellige opgaver der nu kommer under et stævne.

En af de vigtigste opgaver er b. la at stå for frugtkurven, hvor der skal sørges for indkøb før stævnet. 

 

Læs meget mere om rollen herunder

Holdlederbeskrivelse til stævner - https://esbjergsk.dk/zakobo/upload/filemanager/Filer/Holdleder_opgavebeskrivelse.docx

 

Indkøb til frugtkurv skal foretages hos SuperBrugsen Esbjerg, som leverer gratis frugt og grønt under forudsætning for at vi handler øvrige varer til frugtkurven hos dem, f.eks saftevand, nødder, muslibar osv. 

Frugt og grønt skal afhentes dagen før stævnet, eller efter aftale med klubchefen. Debitor kort til Superbrugsen skal bruges, og dette kort kan afhentes på klubbens kontor efter aftale med klubchefen. 

Holdlederen til pågældende stævne skal derfor 1 uge før stævnet kontakte klubchefen for nærmere aftale omkring de praktiske ting. 

Klubchefen kan kontaktes på klubchef@esbjergsk.dk

 

Stævneleder og medlem af stævneudvalget

I Esbjerg Svømmeklub er vi kendt for at være rigtig gode til at afholde stævner! Både internt i klubben og større stævner for svømmere der kommer udefra. Her kan b. la nævnes vores eget kæmpe Swim cup, VKC cup, og derudover når vi afholder diverse mesterskaber i samarbejde med svømmeunionen.

 

Fælles for alle stævner er at der skal bruges folk som kan hjælpe med planlægningen af stævnet, og det at være stævneleder når stævnet kører. 

 

Læs mere omkring rollen som stævneleder via linket her: https://esbjergsk.dk/zakobo/upload/filemanager/Filer/Hvad_er_en_staevneleder.docx

 

Derudover søger vi også folk til at være en del af stævneudvalget, som er en gruppe af folk der står for at planlægge de enkelte stævner, og besætte nogle af nøgleposterne der er i forbindelse med afholdelse af et stævne, b.la det at være stævneleder.

 

Du kan læse mere om stævneudvalget https://esbjergsk.dk/zakobo/upload/filemanager/Filer/Rekruttering_staevneleder.pdf

 

 

Husk at hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os!