Formål

Give svømmerne de bedste rammer for at udvikle sig. Svømmerne skal træne for at lære at træne. Holdet har et stort fokus på teknisk udvikling af færdigheder. Derudover skal der være et stort fokus på det sociale, det skal nemlig være sjovt at træne og udvikle sig.

 

Dagligdagen

Holdet består hovedsageligt af børnesvømmere (8-11 år). Der trænes 3 gange i ugen, alt efter svømmernes evner og modenhed. Træningsformen afspejler sig i den gældende sæsonplan, hvorfor den også er tilpasset svømmernes niveau. Der er desuden 1 dryland pas (Træning på land). På ES Talent lærer man mere om, hvordan det er at indgå i kulturen i Esbjerg Svømmeklub, samt at arbejde med konstruktiv feedback.

 

Der er 2 ES Talent hold som har følgende træningstider

Talent Vita

Dag Tidspunkt Sted
Mandag 18.15-19.30 Vitaskolen
Onsdag 18.00-19.15 Svømmestadion
Fredag 16.00-18.15 (landtræning 17.30-18.15) Vitaskolen

 

Talent Hjerting

Dag Tidspunkt Sted
Tirsdag 18.00-19.15 Hjerting
Torsdag 16.00-17.15 Hjerting
Fredag 16.00-18.15 (landtræning 17.30-18.15) Vitaskolen

 

Forventninger

På ES Talent forventes det, at du deltager i de træningspas der er aftalt og at du deltager i de aktiviteter og stævner, som klubben udbyder. Du skal bære den sportsbeklædning til stævner, som Esbjerg Svømmeklub tilbyder på webshoppen. Du synes at det er sjovt at komme til træning, at du er god til at koncentrere dig, og at du gerne vil blive bedre.

 

Forældre på ES Talent

Som forældre på ES Talent sættes man godt ind i Esbjerg Svømmeklubs kultur og begynder at føle sig som en del af klubben. Forældrene skal introduceres grundigt, til de opgaver der ligger i en konkurrence-afdeling. Desuden præsenteres forældrene for modul 1 og modul 2 kurser.

 

Stævner og aktiviteter

De primære stævner for holdet er Valle Cup, ministævner, region syd stævner, Vestkyst cup, samt Swim Cup. Derudover er der en årlig træningsweekend, som plejer at ligge i foråret omkring påsken. På træningsweekenden er der et stort fokus på det sociale ved siden af træningen.

 

Kontingent

2390 kr. årligt, som kan deles op i 2 rater.

 

Oprykning til ES4

Som svømmer på ES Talent ligger man typisk på holdet i 2 sæsoner før man er klar til at rykke op på næste hold, som er ES4.