Svømme- og aktivitetslejr i uge 7, 2024 på Vitaskolen

 

Esbjerg Svømmeklub afvikler vores Svømme- og aktivitetslejr i uge 7 (2024) på Vitaskolen


Mulighed for enkelt dags tilmelding, samt tilmelding til hele ugen.

 

Klik ind via dette link, for at komme til tilmelding for hele ugen: Esbjerg Svømmeklub | Svømmelejr uge 7 mandag til torsdag (esbjergsk.dk)

Klik ind via dette link, for at komme til tilmelding for enkelt dage: Esbjerg Svømmeklub | Svømmelejr uge 7 enkeltdags tilmelding (esbjergsk.dk)

 

Alle vandglade piger og drenge i alderen 5-12 år (ikke yngrer end 5 og ikke ældre end 12 år) kan deltage. Det kræver ikke medlemskab af svømmeklubben for at tilmelde sig. 

Vi skal være aktive både i vand og på land og med hinanden, så I får rig muligheden for at lære nye kammerater at kende.

Svømmeundervisningen tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger, nogle skal arbejde med vandtilvænning og selvredning mens andre skal prøve kræfter med mere udfordrende vandaktiviteter og derigennem videreudvikle svømmefærdighederne.

På land vil vi gennem lege, spil og samarbejdsaktiviteter have fokus på deltagerrelationerne og udviklingen af børnenes sociale kompetencer.

Samlet får I fire dage fyldt med oplevelser, læring og udfordringer i fællesskabet med hinanden og med de bedste undervisere, som glæder sig til nogle udbytterige, hyggelige og sjove dage sammen med jer.

Alle som deltager skal hver dag medbringe følgende: Badetøj til 2 gange i svømmehallen, tøj til at være aktiv både inde eller ude, stor sund madpakke (vi har køleskabe), drikkedunk (som vi fylder op).

Der vil være mulighed for pasning og små ekstraaktiviteter fra kl. 07.45-09.00 samt fra kl. 15.00-16.00 alle fire dage. Tilvælg ved tilmelding.

Nærmere informationer om programmet og indholdet samt huskeliste fremsendes efter endt tilmelding. Kontakt os (mail eller telefon) meget gerne inden, hvis I har spørgsmål.