Seneste nyheder

 

Esbjerg Svømmeklub har indgået ny
samarbejds- og sponsoraftale med Svømmespecialisten.

 

Vi er glade for at kunne fortælle, at Svømmespecialisten er Esbjerg Svømmeklubs nyeste samarbejdspartner. Svømmespecialisten giver vore medlemmer mulighed for at handle hos Danmarks mest alsidige leverandør af svømmeudstyr, hvor der sælges alt fra konkurrencedragter over svømmefinner, snorkler, våddragter til svømmebriller almindeligt badetøj til Svømmeskole og motion. Svømmespecialistens logo vil i fremtiden være at finde på Esbjerg Svømmeklubs sorte badehætter. Alt dette er nu tilgængeligt for medlemmerne af Esbjerg Svømmeklub til særlige priser.

Vore medlemmer kommer til at kunne handle i både butik og webshop med 20% rabat. Rabatkode til butik og webshop kan indhentes på klubhus@esbjergsk.dk. Herudover vil Svømmespecialisten til udvalgte stævner sælge via butik i svømmehallen. Her vil der være særlige tilbud og naturligvis kunne handles med klubrabatten.

Svømmespecialisten kommer til at levere gavekort/præmier til vores årlige Danish International Swim Cup.

Indkøb af øvrigt klubtøj, Craft T-shirts, shorts, jackets osv. fortsætter som hidtil, og berøres ikke af vores nye aftale med Svømmespecialisten.

Jørgen Rathschau Sørensen
Formand for Esbjerg Svømmeklub

       

Følg Svømmespecialisten på Facebook (swimshop) og på Instagram (Svømmespecialisten)!