Seneste nyheder

Begynderhold eller Bronze hold?

Vi oplever ofte at mange er i tvivl om hvorvidt man skal tilmelde sit barn til et Delfin bronze hold, eller et Delfin begynder hold. Det kan også være svært at gennemskue, og ofte finder man også først ud af om det er rigtigt eller forkert, efter de første par undervisningsgange.

 
Vi giver dog herunder et par råd der kan hjælpe dig på vej, så vi forhåbentligt rammer det rigtige hold fra start
 
Delfin begynder hold er typisk for de børn i alderen 5-8 år der IKKE har modtaget svømmeundervisning før, og som er utrygge ved at være i vand, eller ved at få hovedet under vandet. Barnet behøves ikke decideret at være vandskræk, men blot utryg i vandet. Det gælder specielt for de børn der ikke kan være i vand hvor de ikke kan bunde.  
 
Delfin bronze hold er typisk for de børn der HAR modtaget undervisning før. Det kan f. eks være hvis barnet i en tidligere sæson har gået på et søheste hold, og nu er klar til at være i vandet selv, og modtage undervisning.
 
Man kan også tilmelde et Delfin bronze hold uden at barnet har modtaget undervisning før. Det er dog kun en god idé hvis barnet er tryg i vandet, og kan få hovedet under vandet.