Seneste nyheder

Status på Danish Open 2017

Efter 5 dage i København til Danish Open, kommer alle 12 deltagende svømmere fra Esbjerg hjem med mere erfaring og alle svømmere har deltaget i mindst 2 finaler i løbet af stævnet.

Dansk Svømmeunion bruger stævnet som udtagelse til diverse sommermesterskaber, og Esbjerg bliver repræsenteret ved Europæiske Juniormesterskaber i Israel til sommer, da Mikkel Gadgaard klarede kravene på både 200 og 400m fri.

”Svømmerne løfter niveau og vi så flere store personlige rekorder i primære løb, så vi er på vej i den rigtige retning, nu skal vi fortsætte det gode arbejde for at kunne lave endnu et løft frem mod sommerens DM stævner og EM for junior” udtaler Elitetræner Örn Arnarson.

Nogen af de store personlige rekorder var Simon Lundby Pedersen, som slog PR med 2 sekunder på 200m fly og endte som nr. 3, ganske tæt på 2. pladsen.

Magnus B. Høgild slog PR med 3 sekunder på 400m IM.

Ellen Nielsen slog store PR i samtlige løb, hvor højdepunktet var 6 sekunders PR på 200m IM, men også 1 sekund på 50m fly og 2 sekunder på 100m fly.

Alexander Wildenschild slog også PR med 4 sekunder på 400m fri og 11 sekunder på 800m fri.

Så i alt et fint stævne for Esbjerg Svømmeklub, hvor svømmerne igen viser at hårdt arbejde betaler sig. Nu begynder forberedelserne til sommerens mesterskaber, hvor vi arbejder på at fortsætte den flotte sæson svømmerne er i gang med.