Seneste nyheder

K-Sølv

 

Information:
Stævne
Stævnekalender 2021 / 2022 (opdateres senere) - ret til ændringer forbeholdes - information fra trænerne op til stævner - Staevnekalender hele Kafdelingen 2022-2023v5.xlsx


Aspirantordning og forventninger til oprykning til K-guld 

Oprykningskriterier fra K-sølv til K-guld - Klik HER

For at man kan komme i betragtning til oprykning til K-guld skal oprykningskriterierne være opfyldt. Dvs. de svømmere der har de fysiske og færdigheds, samt mentale forudsætninger, vil blive tilbudt at starte i en aspirant periode på K-guld, hvor man typisk træner med 2-3 gange om ugen i en periode på 4-5 måneder, dette kan dog være individuelt, aftales med elitetræneren i samarbejde med K-sølv træneren. Når denne periode er slut vurderes det om den enkelte svømmer er klar til at rykke fast op.

Aspirant perioder kører typisk 1-2 gange pr. sæson, alt efter svømmernes parathed og/eller plads til rådighed på K-guld. Typisk vil det være i efteråret og/eller foråret at aspirantperioder påbegyndes.

Oprykningskriterier til K-sprint - Klik HER

For at man kan komme i betragtning til K-sprint skal oprykningskriterierne være opfyldt. Aspirant perioder kan ske løbende, alt efter den enkelte svømmers ønske/behov. 


.

Opstarts information august 2022Opstartsmøde 10. august 2022 19.00-20.30 - Blue Water Dokken mødelokale 1