Seneste nyheder

K-hold Bronze

 

Information:
Stævne
Stævnekalender 2021 / 2022 (opdateres senere) - ret til ændringer forbeholdes - information fra trænerne op til stævner - Staevnekalender hele Kafdelingen 2022-2023v6.xlsx

 Aspirantordning og forventninger til oprykning til K-bronze 2

Oprykningskriterier fra K-bronze 1 til K-bronze 2 - Klik HER

For at man kan komme i betragtning til oprykning til K-bronze 2 skal oprykningskriterierne være opfyldt. Dvs. de svømmere der har de fysiske og færdigheds, samt mentale forudsætninger vil blive tilbudt at starte i en aspirant periode på K-bronze 2, hvor man typisk træner med 1-2 gange om ugen i en periode på 2-3 måneder. Når denne periode er slut vurderes det om den enkelte svømmer er klar til at rykke fast op.

Aspirant perioder kører typisk 2 gange pr. sæson, én gang i efteråret med oprykning op til jul, og én gang i foråret med oprykning til sommerferien.

Oprykningskriterier fra K-bronze 2 til K-sølv - Klik HER

For at man kan komme i betragtning til oprykning til K-sølv skal oprykningskriterierne være opfyldt. Dvs. de svømmere der har de fysiske og færdigheds, samt mentale forudsætninger, vil blive tilbudt at starte i en aspirant periode på K-sølv, hvor man typisk træner med 2 gange om ugen i en periode på 3-4 måneder. Når denne periode er slut vurderes det om den enkelte svømmer er klar til at rykke fast op. 

Aspirant perioder kører typisk 1-2 gange pr. sæson, alt efter svømmernes parathed og/eller plads til rådighed på K-sølv. Typisk vil det være i efteråret og/eller foråret at aspirantperioder påbegyndes.

Oprykningskriterier til K-sprint - Klik HER

For at man kan komme i betragtning til K-sprint skal oprykningskriterierne være opfyldt. Aspirant perioder kan ske løbende, alt efter den enkelte svømmers ønske/behov. 


.

Opstarts information august 2022

Opstartsmøde K-bronze 1 16. august 2022 18.00-19.30 - Blue Water Dokken mødelokale 1

Opstartsmøde K-bronze 2 15. august 2022 17.30-19.00 - Blue Water Dokken mødelokale 1