Seneste nyheder

På denne side kan du finde information vedr. sæsonopstart af svømmeskolen, samt COVID-19 retningslinjer
 
 

Sæson 2021-2022

Eventuelle retningslinjer for sæson 2021-2022 vil fremgå herunder og ellers gælder retningslinjer som anført under sæson 2020-2021.

Hvis der lukkes ned i en længere periode pga. covid-19, vil vi først og fremmest forlænge sæsonen med op til 5 uger og desuden kan der tilbydes nogle gratis events. 

 

Sæson 2020-2021 

 

Nedenstående retningslinjer gør sig gældende for indeværende sæson som kører til og med uge 25 2021

 

Retningslinjer vedr. svømmeundervisning som SKAL overholdes

·    Forældre skal holde sig ude af svømmehallen medmindre man er ledsager på et af vores søheste hold.

·    Der skal sprittes hænder inden adgang til omklædningsrummet.

·    Minimum 1 meters afstand til hinanden i omklædningsrummet og ved adgang til bassinet

·    Brug hver anden bruser, hvis muligt, i omklædningen før undervisning starter

·    Hvis muligt ved endt undervisning, bad når I kommer hjem hvis der er mange i omklædningen.

·    Hold afstand inde i Svømmehallen og brug mundbind når I færdes i både omklædning og svømmehal, medmindre man deltager i vandet som ledsager.

·    Mød ikke op i omklædning før tidligst 10-15 min før undervisning starter, dette for at undgå for mange i omklædning på en gang.

 

Vi må maksimalt være 1 person pr. 4kvm2, det betyder at det er rigtig vigtigt, at forældre holder sig ude af svømmehal og omklædningsrum, da for mange på en gang kan gøre, at vi bryder forsamlingsforbuddet/afstandskrav og derved ikke får lov at gennemføre vores undervisning. Det er derfor ekstremt vigtigt, at jeres børn klæder om selv, og selv går ind i svømmehallen og venter der, hvor de får besked på at vente fra deres underviser.

Er det strengt nødvendigt, fordi ens barn ikke kan klæde om selv, eller gå ind i svømmehallen selv, må I gerne hjælpe, men der SKAL holdes afstand og bæres mundbind, og I SKAL forlade svømmehallen, når undervisningen er startet. Giver dette problemer, kan I skrive til os, og så må vi prøve at finde en løsning på udfordringen. Vores undervisere har styr på børnene og står klar til at hjælpe dem, også med den nødvendige støtte og tryghed.

Vi håber på jeres forståelse, hjælp og samarbejde, så vi kan få den bedste og sikreste genopstart af svømmeundervisningen, for at dette bliver muligt er det vigtigt at ovenstående retningslinjer overholdes.

Giver denne mail anledning til spørgsmål er i selvfølgelig velkomne til at ringe på 30 20 61 15, hvis ikke vi tager telefonen er du også meget velkommen til at sende os en mail på klubhus@esbjergsk.dk

 

Vi glæder os til at se jer rundt i svømmehallerne igen!

Mvh

Esbjerg Svømmeklub.