Seneste nyheder

I Esbjerg Svømmeklub har vi altid brug for hjælp til f. eks afholdelse af stævner, officials, planlægning af stævner og meget mere. 

På denne side kan du få dig et overblik over hvilke former for hjælp vi har brug for, og en beskrivelse af hvad de forskellige opgaver går ud på. 


Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakt os på klubhus@esbjergsk.dk og så skal vi nok guide dig videre til rette person. Official hjælp til stævner og uddannelse hertil


OFFICIALUDDANNELSE.docx i dette link kan du finde en beskrivelse af hvad det vil sige at være official og hvordan du tilmelder dig de enkelte moduler. Stævneleder og medlem af stævneudvalget


I Esbjerg Svømmeklub er vi kendt for at være rigtig gode til at afholde stævner! Både internt i klubben og større stævner for svømmere der kommer udefra. Her kan b. la nævnes vores eget kæmpe Swim cup, VKC cup, og derudover når vi afholder diverse mesterskaber i samarbejde med unionen.


Fælles for alle stævner er at der skal bruges folk som kan hjælpe med planlægningen af stævnet, og det at være stævneleder når stævnet kører. 


Læs mere omkring rollen som stævneleder via linket her: Hvad er en staevneleder.docxVi glæder os til at høre fra dig!