Formål

Give svømmeren de færdigheder der skal til for at konkurrere på næste niveau. Gøre det til en selvfølge at udvikle sig selv på et personligt, mentalt og fysisk niveau. Dette vil gavne svømmeren i deres tid som svømmer, som elev/studerende og videre i livet som voksen.

 

Dagligdagen

Holdet er bestående af primært årgangs svømmere (12-14 år), men kan bestå af enkelte 1. års juniorsvømmere. Der trænes 6 gange i vand om ugen heraf er 1 morgentræning, med tilhørende dryland pas (Landtræning). Dryland fungerer som styrke, koordination, balance og teknik til senere styrketræning. Svømmere der går på Vitaskolens talentidrætsklasser har 2 yderligere pas i vand om ugen.
Vi bestræber os for at overholde Esbjerg Svømmeklubs værdier og retningslinjer har fremlagt og står inde for.

 

Dag/sted

Tid vand

Tid land

Mandag (SVDK)

17.30-19,00

16:45-17:30

Tirsdag (UC)

17:45-19:30

17:00-17:30

Torsdag (Vita)

17.45-19:30

17:15-17:45

Fredag (SVDK)

17.30-19:00

16:45-17.15

Lørdag (UC)

10.00-11:30

9:30-10.00

 

Forventninger

På K-Bronze 2 forventes det, at man deltager i de aftalte antal træningspas, og at man deltager til de stævner og arrangementer som klubben arrangerer for holdet. Det forventes at man er aktiv deltagende til træning med en positiv indstilling. For at være en del af det gode miljø både i et socialt og i træningssammenhæng forventes det at man møder positiv op til træning og klar til en fokuseret indsats, så man på den måde bidrager til et stærkt sammenhold.

 

Forældre på K-bronze 2

Som forældre på K-bronze 2 er man allerede godt inde i Esbjerg Svømmeklubs kultur og ved hvad det kræver ift. stævner og aktiviteter. Vi forventer at forældrene bakker op om svømmerens udvikling og plan. Det betyder også, at man indgår i et samarbejde med svømmeren og træneren. Her er kommunikation nøglen til et godt samarbejde, så vi kommer hele vejen rundt.

 

Stævner og aktiviteter

De primære stævner for holdet er ”Svøm ´s” Årgangs mesterskabsstævner DÅM og VÅM, samt Regionsmesterskaber og udvalgte Cup stævner og DISC. Det forventes, at svømmerne har lært at være ude til overnatningsstævner og deltager i holdets årlige træningslejr, som hyppigst vil ligge i DK.

 

Kontingent

3000 kr. årligt.

 

Oprykning til K-sølv eller K-sprint

Som svømmer på K-bronze 2 ligger man typisk på holdet i 2 sæsoner før man er klar til at rykke videre på K-sølv som er næste trin i udviklingen. Er det vurderet at K-sølv ikke er det rigtige for dig, eller ønsker du ikke at træne flere gange om ugen, kan du i stedet for blive aspirant til K-sprint.