Seneste nyheder


Info

Aqua fitness for alle

Er du frisk på at bevæge dig i vandet på en anderledes måde i fællesskab med andre der har samme interesse som dig? Så er dette hold lige noget for dig.

Beskrivelse: Dette hold er for alle der er 17 år og ældre, både mænd og kvinder. Holdet favner bredt i genren Aqua Fitness og har fokus på at man får pulsen op, muskeltræning og bevægelighed. Alle kan derfor være med på alle niveauer. Træningen bliver tilrettelagt efter deltagerne, og vil løbende blive varieret med mange forskellige øvelser og træningsformer. Træningen foregår med musik som bliver tilpasset øvelserne og træningsformen. Det unikke ved dette hold er at det foregår i vand, hvor du kommer til at bruge din krop på en helt anden måde end du er vant til. Alt dette i fællesskab med andre som også nyder alternativ aktivitetsform i vandet.

Formål: Puls op, muskeltræning, bevægelighed

 

Information:

Dette hold træner 1 gang om ugen á 45 min varighed i en halv sæson.

Du skal ikke være bange for at få hovedet under vand.

Der er ingen krav til svømmefærdigheder, da vanddybden maksimalt er 140 cm. Dog skal man være tryg ved vand og kunne få hovedet under vandet.


Holdet har ingen begrænsninger i forhold til din vægt eller om du har tidligere erfaring med at dyrke motion eller ikke. Der er plads til alle typer, både begyndere og erfarne.

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen