Seneste nyheder

Assisterende underviser hos Esbjerg Svømmeklub

Vi optager netop nu nye assisterende undervisere til den kommende sæson med opstart i uge 36 2019. 
 
Som noget nyt optager vi kun nye assisterende undervisere 2 gange om året. Første gang i maj måned og anden gang i november måned. For at kunne blive en assisterende underviser hos os skal du først igennem et kort uddannelses forløb, som inkluderer 2 teoretiske oplæg, samt et praktik forløb på nogle af vores eksisterende svømmehold. 
Så er du mellem 13 og 15 år, og vil du gerne arbejde med børn og have et sjovt og varierende fritidsjob, så er dette lige noget for dig.
 
 
Læs meget mere om det spændende job, samt hvordan du søger og hvad der forventes af dig som assisterende underviser ved at klikke HER
 
 
 
 
 
Få et studierelevant job med Esbjerg Svømmeklub

Esbjerg Svømmeklub er altid på udkig efter kvalificerede og engagerede undervisere, assisterende undervisere og trænere, samt frivillige som ønsker at hjælpe med klubbens aktiviteter.

Er du interesseret i at arbejde med børn, unge eller voksne, så har vi lige jobbet som er interessant for dig. Vi har mange muligheder indenfor undervisning i det våde element, og er du engageret og fyldt med energi og glæde, så er det måske lige netop dig vi har brug for.

Du behøves ikke erfaring med svømning, det er selvfølgelig en fordel, men vi kan give dig de nødvendige redskaber, så du er klar til at undervise hos os. Obs. Du skal kunne bestå en bassin livredderprøve.

Det kan være du kender nogle, som kender nogle, som kender nogle der er interesseret, så er de også mere end velkomne til at kontakte os.

Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål angående jobbet.

Kontakt Mikkel Møller, Breddechef: e-mail: mm@esbjergsk.dk eller på 26 21 09 44

Vi vil gerne høre fra dig!