Seneste nyheder

Mikkel Gadgaard og Simon Vingolf Larsen kvalificere sig til EJM

I weekenden blev der afholdt Danish Open i Bellahøj. Stævnet fungerer som udtagelse til sommerens internationale mesterskaber. I å var der udtagelse til OL, EM og EM for juniorer(EJM).

Før stævnet var målsætningen at Esbjerg skulle have svømmere med til EM for Junior og så skulle vi se om vi kunne løfte vores niveau på langbane, efter en fremragende kortbane sæson.

Mikkel Gadgaard og Simon Vingolf Larsen sikrede sig deltagelse ved sommerens EJM, og vi havde flere svømmere som løftede sit niveau og kom meget tæt på kvalifikation. Simon valgt dog at holde alle i spænding ved at svømme 5/100 over kravtid i 50m fri, og så 9/100 over kravtid i indledende på 100m fri.

Generelt så viser svømmerne at vi er på rette vej og at hårdt arbejde betaler sig.

Nogen af de gode resultater var følgende:

Simon Lundby Pedersen viste gang på gang at hård træning betaler sig, og løfter sit niveau i alle sine løb. Det bedste løb var 400m IM hvor han svømmer 4.33 og ender som den hurtigste junior i Danmark, i øvrigt med klubkammeraterne Mikkel Gadgaard (4.34) og Jonas Sleiman (4.37) på de 2 næste pladser, og Esbjerg viser igen stor styrke på 400m IM.

Simone H. Lauridsen laver store personlige rekorder i 50m og 100m bryst, og viser at hun er blandt de bedste brystsvømmere i Danmark.

Christian Holm Jørgensen og Freja Hamann Larsen viser også stor fremgang i de korte crawl løb, som bliver spændende at følge resten af sæsonen.

Frans Johannessen viser også sin alsidighed ved at vinde 200m IM i en stor personlig rekord på 2.05.
Nu retter vi blikket mod sommerens mesterskaber!

Stor tak til holdleder Jette Hamann som igen sørgede for at alt foregik som det skulle; og tak til Tina Nielsen og Claus Olesen for det gode official arbejde.

/Örn