Seneste nyheder

K-Sprint

Det forventes at svømmerne på dette niveau, udvikler deres talent i 1 til 2 stilarter til træning og stævner. Svømmere deltager til stævner på klub, regions og national niveau og forventes en seriøs indsats ved deltagelse til træningen. Som det siges i navnet, er der fokus på sprint træning, men der er mulighed for at svømmere kan prioritere enkelte elementer efter aftale med træneren.

På K-sprint er målet, at svømmerne skal træne for at konkurrere. I samarbejde med deres træner, skal svømmeren lære at lave en træningsplan der kan opnå deres mål til træning og stævner. Det betyder, at hver enkelte svømmer skal lave en aftale om hvad de skal fokusere på og hvor mange gange om ugen de træner, og vi forventer at svømmeren efterfølger denne aftale.

På langt sigt, kan svømmere på holdet præstere til ét elite niveau mens de er på K-sprint. De kan også flyttes over til K-sølv, K-guld eller K-Masters TRI på det rigtig tidspunkt for svømmeren. Der er mange veje til rådighed for svømmere på K-sprint.

Til sidst, vil vi også nævne, at der er flere konkurrence træningstilbud i ESK, og derfor kan flere svømmere fortsætte deres konkurrence karriere – enten med at udvikle sig i en elite retning eller at opnå egne mål i svømning. De fleste svømmere oplever et nyt trænings program (sprint), hvor målet er at svømmere gennemgår nye udfordringer – både fysisk og mentalt. På den måde, kan svømmerne blive inspireret til træning og stævne.

At være teenager er ikke den nemmeste alder at fortsætte med svømning i, men med den optimale sportslige og personlige opbakning fra trænerteamet kan det betyde meget i forhold til barnets selvtillid, selvbillede og fysiske sundhed. Det er derfor, at ESK også vil tilbyde flere trænings muligheder for vores lidt ældre svømmere.

 
Information:
 
 
 Stævnekalender 2019/2010
 
 Stævnekalender 2020/2021 - ret til ændringer forbeholdes - her
 
Stævne
Vest Kortbane - Infoseddel her + Officials og kørsel oversigt her


 
 
Opstarts information august 2020

Slides fra opstartsmødet den 26. august her