Seneste nyheder

Bo Jacobsen vender tilbage til Esbjerg Svømmeklub!

Det er med en stor portion glæde og stolthed, at Esbjerg Svømmeklub kan annoncere at Bo Jacobsen igen vil lede og udvikle Esbjergs elite svømmere til den højeste niveau. Bo er et særdeles kendt ansigt i Esbjerg og omegn, da Bo tidligere har stået i spidsen for Esbjergs bedste svømmere i perioden fra 1994 og til 2013. I den periode tæller Bos resultater som træner bl.a. VM titler, Europarekorder, medaljer ved EM og VM samt utallige danske holdmesterskaber og er blevet 6 x årets træner i Danmark. Bo har desuden haft svømmere med til OL i 1996, 2000, 2004, 2008 og 2012. Bo Jacobsen er allerede tiltrådt i Esbjerg Svømmeklub og vil varetage træningen i samarbejde med to assistenttrænere i form af Kris Wesselink og Peter Lund Hansen.

Esbjerg har stolte traditioner med elitesvømning og eliteresultater på det højeste internationale niveau, hvor klubben har haft svømmere repræsenteret ved OL, VM og EM kontinuerligt i flere årtier.
- Rekrutteringen af Bo viser vores store ambitioner om at sikre at Esbjerg har et af de bedste elitetræningsmiljøer i Danmark og et miljø hvor drømme kan opnås, siger Brian D. Marshall, klubchef i Esbjerg Svømmeklub.

Blå bog – Bo Jacobsen

  • Boet i Esbjerg siden 1994.
  • Bo er gift og har 3 børn.
  • Træner i Esbjerg fra ’94-’13, herefter landstræner for Finland og selvstændig konsulent.
  • Tidligere verdensmester og verdensrekordholder i finnesvømning.
  • Har vel det mest dekorerede CV, som tæller én verdensmester, europarekorder, og massevis af internationale medaljer.
  • Fritiden går med golf, styrketræning, uv rugby og i orangeriet, hvor der dyrkes alverdens frugter og grøntsager. I sær chili er Bo glad for.

Bo Jacobsen tilbage til Esbjerg Svømmeklub