Seneste nyheder

Slutstatus DM Junior 2017
Selvom luften har været utrolig hård ved stemme, næser og hals så lod vi os ikke påvirke os af det! Vi kom til sidste dagen med god stemning og gåpåmod!
Dagen startede ud med 100 m butterfly for herrerne hvor Jakob Mose for første gang kommer under det magiske minut i 0.59,9!
Oliver Christensen var også godt med i samme heat, men blev ret træt til sidst og går alligevel pr i 1:01,1.

Tobias Boström fortsætter sin stime med 100% PR og går også en kæmpe pr med 3 Sek. på 100 fly - 1:02,64 og kravler ca. 20 pladser op på fra startlisten til resultatlisten.

Martin Abel svømmede sig i B-finalen selvom det ikke var PR, men bliv til gengæld banan konge!

Så var det 100 Im hvor både Astrid Nielsen og Michelle Kramer Andersen svømmer sig i C finalen. Begge lidt over PR men med ting at arbejde med! Michelle svømmede hurtigere i fly, ryg og bryst men bliv træt til sidst, og tangerer PR!
Astrid svømmede bedre end i morges - men Astrid havde kun én ting i hovedet, og det var 50 bryst. Med en kvalificeret 4. plads og ny PR om morgenen samt kun 0,01 op til 3. Pladsen var der pres på! Og med god fokus på planen og være tilstede i nuet formår Astrid at gå endnu 6tiendedele PR og går 33,33 og vinder bronze!

Så havde vi også Ellen Nielsen i vandet på 200 ryg som er ca 4. gang hun svømmer i sit liv. Hun går 5 sek. PR om morgenen og svømmer sig i A finalen hvor hun bliver 6'er med endnu en PR! (2:19,9).

Også Rikke Vagtborg får en tiltrængt og fortjent PR på 50 bryst efter hun fik finpudset de sidste detaljer i hendes pullout.

Anders Eenberg var i vandet på 100m bryst og svømmer 0,02 sek. PR selvom han for 3 uger siden gik på krykker og gjorde coach Kris bekymret.

Michelle Kramer var endnu engang i vandet, og på 100 fri gik hun desværre over minuttet, men var heldig at komme med i finalen på et afbud. Her stepper hun op og får ny erfaring og svømmer om aftenen sikkert under, 00.59,9!

Til slut svømmer Esben Buchwaldt en super 400 fri og slår 6 sek. PR selvom han gerne ville svømme hurtigere https://www.facebook.com/images/emoji.php/v9/f7f/1/16/1f60a.png?? men nogle gange skal man også være tilfreds med "små" PR'er.

Aftenen og stævnet bliver sluttet af med en holdkap hvor drengene svømmer 4x100 fri og pigerne 4x100 hm (hold medley).

Martin svømmer sig max i front på sin første tur og forsøger at klare nordiske kravtid. Det lykkes ikke men svømmer for anden gang en super præstation på distancen 51.3.
Så hopper følgende svømmere ind:
Oliver Christensen: 55.3 (tangerer PR)
Jakob Mose: 54,7 (3 sek. PR)
Esben Buchwaldt : 55,7 (3 sek. PR)

Pigerne svømmer alle ned til deres PR.

Så Esbjerg svømmeklub slutter af med 2 individuelle medaljer og en kravtid til nordiske junior mesterskab.

Tusinde tak for hjælpen til madmor Majbritt Mose og Vibeke Boström og Official Tina Nielsen!

Tillykke og godt arbejde svømmere!