Seneste nyheder

Voksen svømmetræning

Voksen svømmetræning er for dig, der vil svømme efter et program og få mere opbakning og hjælp til at blive en bedre svømmer. Der kan være stor spredning i alder og svømmernes forudsætninger på dette hold.

Nogle har holdt en kortere eller længere pause fra svømning. Nogle kommer fra voksen undervisningshold andre fra vores motions svømmehold. Andre igen er tidligere konkurrencesvømmere, mastersvømmere, triatleter eller åbent-vand-svømmere.

Der trænes efter programmer baseret på niveau og målsætninger og hver svømmer kan finde et program der passer den enkelte. Foretrækker du sprint, kort program eller måske distancesvømning? Vi tilbyder programmer der passer dig og dine interesser.

At træne efter dit eget program og have en træner på bassinkanten hjælper dig til at yde lidt mere og måske kan det motivere dig ekstra, at du er omgivet af svømmere med samme interesse som dig selv.

Voksen svømmetræning giver mulighed for at træne flere gange i ugen. Hvor mange gange du vil træne bestemmer du selv. Vi er altid klar til at hjælpe dig i din træning.

Du kan se træningstider og tilmelde dig her