Skip Navigation Links

Seneste nyheder

Sæson 2017-2018: Tilmeldinger forgår her.

Tilmelding til den nye sæson er nu godt i gang for alle! Skynd dig, så du kommer på dit ønskehold i den svømmehal der passer dig bedst. Hvis du har nogle spørgsmål er du altid velkommen at kontakte kontoret (kontakt information her).

Er du ny til Esbjerg Svømmeklub? Så kan du læse mere om hvordan du kan finde den korrekt hold eller lave en tilmelding her.

Til den kommende sæson:

  • I svømmeskolen fortsætter vi med kvalitetsundervisning og samtidig skal det være sjovt så svømmerne får en god oplevelse hver gang de møder op til svømning.
  • På vores T- og ungdomshold vil vi udvikle vore aktiviteter, så svømmerne bliver bedre til svømning og lærer mere om livredning. Også her skal det være sjovt at gå til svømning men nogle hold får mere spil end andre.
  • Vi har i de senere år udviklet stadig flere tilbud til voksensvømmere og i den retning vil vi fortsætte i den kommende sæson. Vi får flere motionshold (f.x. fælleshold m/k, kun for kvinder, kun for mænd, XL motion, Masters) og på forskellige tidspunkter, startende fra kl. 16.00.
  • Med variationen i holdmulighederne og den større spredning i starttidspunkterne håber vi på at stadig flere vil tage imod disse tilbud.
  • I den netop afsluttede sæson oplevede vi stor søgning mod vore 8-ugers crawlkurser, så de er selvfølgelig på programmet igen i den kommende sæson.
  • Ønsker du rigtig at træne svømning med træner team, der vil hjælpe dig med at nå dine mål, har vi to hold til det formål. Dels Masters-TRI, hvor du kan svømme på Seminariet, VITAskolen og Hjerting Skole, dels Elite Masters-TRI hvor der svømmes i Svømmestadion Danmark.

Alle Esbjerg Svømmeklubs medlemmer får 60% rabat på anden tilmelding, hvis de er tilmeldt flere hold på samme tid. Vi anbefaler at svømme to eller flere gange i ugen og det ønsker vi at signalere og underbygge med dette tiltag. Rabatten beregnes automatisk ved svømmerens anden tilmelding.

God sommerferie og vel mødt i den kommende sæson.