Seneste nyheder

Kære alle medlemmer af Esbjerg Svømmeklub og venner til klubben.
 
D. 1. februar var Lasse K. Hansen og Jeg, Mike Glargaard, taget til Cirkusbygningen i København for at overvære Dansk Svømme Award. Vi var blevet nomineret i kategorien "Årets Ildsjæl" af jer. Det var med ret stor stolthed, at vi bare var nomineret, så det vil vi gerne starte med at sige mange tak for. Den første pris der skulle uddeles til Award var så vores, årets ildsjæl, og den vandt vi :)
 
Det at vinde var ret imponerende og en temmelig "lammende" oplevelse. personligt husker jeg ikke så meget af oplevelsen, var bare helt paf over at vi vandt. Det var en meget underlig oplevelse.
 
Men, vi kunne ikke vinde uden støtten fra jer og derfor dette opslag.
 
Først vil vi rigtig gerne takke alle vores dejlige svømmere i vores klub, for uden vores svømmere, havde vi jo ingen forældre der kunne hjælpe os med at gennemføre vores flotte stævner. Det er ingen hemmelighed, at vi er så afhængige af, at I melder jer som hjælpere og giver den en mega skalle når vi er sammen og det er jo i virkeligheden derfor at vores arrangementer bliver lidt federe end normalt. Derfor til alle jer, der støtter op og hjælper med at afvikle vores stævner, store som små, tillykke med prisen, den er også jeres.
 
Også en stor tak til vores stævneudvalg med formand, som altid er med på vores ideer, nogle gange lidt højtflyvende, men I er altid friske. Så også til jer, tillykke med prisen, den er også jeres.
 
Sidst vil vi gerne takke Esbjerg Svømmeklubs bestyrelse for at tro på vores ideer og give mulighed for at lave ekstra tiltag og fede oplevelser for de svømmere der kommer og deltager i Esbjerg Svømmeklubs stævner. Uden jeres opbakning og tillid, ville vi ikke kunne gennemføre vores aktiviteter. Så også til jer, tillykke med prisen, den er også jeres.
 
Med taknemmelige hilsner
Lasse K. Hansen og Mike Glargaard