Seneste nyheder

Danmarksmesterskaber Langbane (åben klasse)

Esbjerg Svømmeklub deltager med 6 svømmere til Danmarksmesterskaber Langbane (åben klasse) i Odense. Følg med på livetiming.dk

Dag 1.

Vi fik 2 medaljer her til aften for ungdom og var kun lige ved og næsten for senior. Men det bliver bedre de næste dage.

Høgild vandt guld for ungdom i 400 medley og Gadgaard vandt sølv i 50 bryst i ny pr på 29.16, som er sølle 3/100 fra Jacob Carstensen klubrekord. Det rakte til en 4 plads for senior.

Ellen Nielsen stod for dagens mest imponerende performance med en 5 plads i 400 medley for senior netop hjemkommet fra EM junior. Først forbedrede hun sin 400 medley rekord med 14 sekunder og så med yderligere 4 sekunder i finalen til nu 5.02.68.

I 100 fri var Vingolf i finalen, han kom flot ud og vendte på bronze pladsen men den nybagte student kunne ikke holde hjem.

Dag 2.

Første senior medalje vundet. Det fejrede vi med is. Mikkel Gadgaard stod for dagens senior sølv og ungdom guld i 400 fri. Tiden var 3.55.19 og han var med i kampen om guldet hele vejen hvor Danmarks 2 førende mellem og distance crawlere skiftedes til at føre hele vejen. Det var personlig rekord med 2.2 sekunder og kvalificerede ham samtidig til senior landsholdets Great Danes i den kommende sæson.

Ellen Nielsen kom også i A finalen i 100 fly og var med 1.02.8 sølle 0.1 sekund fra rekord og måtte tage til tanke med 8 pladsen.

K masters træner Christian Holm satte kæmpe pr i 100 fly med tiden 57.99 og blev afmeldt fra B finalen for at gemme kræfterne til morgendagens 50 fri.

Simon Vingolf og en større gruppe andre klubbers svømmere blev hædret for at kunne kombinere at afslutte uddannelse og gå til elitesvømning. Billede 3. Et diplom der er en udtalelse om deres meget eftertragtede evner i erhverslivet med at kunne stå for presset og planlægningen.