Seneste nyheder

 VENTELISTE:

 
Alle svømmehold i Esbjerg Svømmeklub er normeret til et antal svømmere ud fra svømmernes forventede færdigheder på de respektive hold.

Er det hold du helst vil svømme på fuldt booket, kan du skrive dig på holdets venteliste, hvor der typisk er plads til op til 2 personer af gangen.

Du skal dog være opmærksom på, at for at du kan få adgang til dette hold, skal en anden svømmer forlade holdet først. Sker dette ikke eller sker det først langt henne i svømmesæsonen risikerer du enten slet ikke at komme i gang med svømmeundervisningen i denne sæson eller at du kommer meget sent i gang hermed.

En ventelisteplads koster 75 kr., som ikke refunderes, uanset om svømmeren opnår plads på holdet eller ej.

Når/hvis der bliver plads på holdet, vil der automatisk tilgå svømmeren en e-mail herom, som skal besvares indenfor 48 timer. Overholdes denne frist ikke, bortfalder tilbuddet om en plads på dette hold.

 

Vores anbefaling:
Vi kan ikke sige noget om mulighederne for at få plads på det ønskede hold, så Esbjerg Svømmeklubs anbefaling er derfor altid, at du tilmelder dig et hold med ledig plads og evt. bruger muligheden for at skrive dig på venteliste til det hold, der er din førsteprioritet.