Seneste nyheder

Officialuddannelser
Som alle forældre til svømmere i k-afdelingen nok ved, så er det nødvendigt med mange officials for at kunne gennemføre svømmestævner. Især modul 1+2 er der stort behov for.
 
Herunder beskrives kort formålet og indholdet med de enkelte kurser. Nederst er desuden en oversigt over kommende planlagte kurser, samt link til tilmelding.
 
Modul 1: Tidtager kursus. Kurset handler primært om at lære at bruge et stopur og eltid. Derudover at få kendskab til svømmestævnets funktioner og officials rettigheder og pligter.
Til nærmest alle mindre stævner er der brug for tidtagere.
 
Modul 2: Bane-vendedommer kursus. Kurset handler om at lære svømningens regler for at sikre en retfærdig afvikling af et svømmestævne.
Til ALLE stævner i konkurrenceafdelingen er der brug for bane-vendedommere.
Man skal minimum have ½ års erfaring som tidtager, førend man kan deltage på dette kursus.
 
Modul 3: Starter kurset. Fokus på starterens opgaver under et svømmestævne.
 
Modul 4: Ledende måldommer og tidtager. Kurset har sit sigte på opgaven som ledende tidtager og måldommer, herunder også lederrollen.
 
Modul 5: Speaker kursus. Kurset er for frivillige med en god "mikrofon-stemmer", som lærer at speake til et svømmestævne.
 
Modul 6: Stævnesekretær kurset. For frivillige som har lyst til at administrere, opsætte og udfærdige resultater fra stævner.
Modul 6 kurset er ikke et krav for at fungerer som stævnesekretær, derimod er sidemands oplæring langt mere nyttig. Går du med tanker om at blive stævnesekretær så skriv til staevne@esbjergsk.dk så tager vi en snak om det.
 
Kurserne gennemføres i samarbejde med Dansk Svømmeunion og DGI.
Hvis et af kurserne lyder interessant, OG der ikke er planlagt et kursus heri, så send en mail til christelbreumlau@gmail.com
 
Esbjerg Svømmeklub afholder følgende officialkurser i sæson i efteråret 2018:
 

Modul 1: Tirsdag d. 30. oktober kl. 17.00-21.00,UC Syds svømmehal, Skolebakken 171, 6705 Esbjerg Ø.

Modul 2: Lørdag d. 29. september kl. 9.00-17.00 i festsalen på Bakkeskolen, Skolebakken 166-168, 6705 Esbjerg Ø

Modul 3: Lørdag d. 15. september kl. 9.00-13.00 UC Syds svømmehal, Skolebakken 171, 6705 Esbjerg Ø.

OBS kurserne er endnu ikke åbnet for tilmelding så hold øje med denne side! 
 
Har du problemer med at tilmelde dig?
Så kontakt Christel Lau, som er ansvarlig for officialuddannelserne på: mail: christelbreumlau@gmail.com eller tlf: 27741124 (efter kl. 17)