Seneste nyhederKlubmodul henter siden
Uge 42 Enkeltdagstilmelding: Svømmele

Alle vandglade piger og drenge i alderen 5-12 år (f. 2016-2009) kan deltage. Det kræver ikke medlemskab af svømmeklubben for at tilmelde sig.


Vi skal være aktive både i vand og på land og med hinanden, så I får rig muligheden for at lære nye kammerater at kende.

Svømmeundervisningen tilrettelægges efter deltagernes forudsætninger, nogle skal arbejde med vandtilvænning og selvredning mens andre skal prøve kræfter med mere udfordrende vandaktiviteter og derigennem videreudvikle svømmefærdighederne.

På land vil vi gennem lege, spil og samarbejdsaktiviteter have fokus på deltagerrelationerne og udviklingen af børnenes sociale kompetencer.

Samlet får I fire dage fyldt med oplevelser, læring og udfordringer i fællesskabet med hinanden og med de bedste undervisere, som glæder sig til nogle udbytterige, hyggelige og sjove dage sammen med jer.

Alle som deltager skal hver dag medbringe følgende: Badetøj til 2 gange i svømmehallen, tøj til at være aktiv både inde eller ude, stor sund madpakke (vi har køleskabe), drikkedunk (som vi fylder op).

Der vil være mulighed for pasning og små ekstraaktiviteter fra kl. 08.00-09.00 samt fra kl. 15.00-16.00 alle fire dage. Tilvælg ved tilmelding.

Nærmere informationer om programmet og indholdet samt huskeliste fremsendes efter endt tilmelding. Kontakt os (mail eller telefon) meget gerne inden, hvis I har spørgsmål. Kontaktinformation her.

 

Tilmeldte
15 /20
Tilmeldingsfrist
06.10.2021
Tidspunkt
18.10.2021 kl. 09.00 - 21.10.2021 kl. 15.00
Sted
Hjerting skole
Deltagelse mandag
Morgenpasning mandag
Eftermiddagspasning mandag
Deltagelse tirsdag
Morgenpasning tirsdag
Eftermiddagspasning tirsdag
Deltagelse onsdag
Morgenpasning onsdag
Eftermiddagspasning onsdag
Deltagelse torsdag
Morgenpasning torsdag
Eftermiddagspasning torsdag
Total
Svømmefærdigheder*:
Særlige forhold: